Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 17-07-2014 | Article Rating | (0) reacties

Infographic’s van de week

Infographic’s van de week

Drie infographics deze week: ‘Gamification as business’, ‘10 tips for online course design’ en ‘making online courses friendly for tablets’.

Games zijn al lang niet meer een ‘spelletje’ of iets voor het reguliere onderwijs. In toenemende mate weten bedrijven de kracht van games te benutten. Zowel intern, om hun werknemers op te leiden of te motiveren, als extern, voor het  betrekken van (potentiële) klanten bij het bedrijf. Een
infographic op inc.com geeft een overzicht van de ontwikkelingen en de mogelijkheden.


De site ecampusnews.com biedt deze week 2
infographics. 10 zaken waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwerpen van online leerinterventies en 4 ontwerpprincipes voor content voor tablets. Beide misschien een beetje kort door de bocht. Maar wellicht goed als (eerste) stap in een meer doordacht beleid.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.