Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 01-07-2014 | Article Rating | (0) reacties

Delft wint MOOC Award 2014

Delft wint MOOC Award 2014

De TU Delft heeft met de MOOC Introduction to water Treatment de Open MOOC Award 2014 gewonnen. Een prijs van het Open Education Consortium (Voorheen Open CourseWare Consortium). Prof. dr. Jules van Lier en zijn team ontvingen de prijs op de jaarlijkse Open Education Conference in Ljubljana.

De Open MOOC Award is een speciale prijs voor MOOCs met een open licentie. Dat wil zeggen dat de TU Delft toestaat de inhoud van de MOOCs te kopiëren, bewerken en verspreiden, zolang de TU Delft wordt genoemd als bron. De prijs ging naar beide eerste MOOCs aan de TU Delft, Solar Energy en Introduction to Water Treatment. Beide MOOCs werden voor het eerst in september 2013 aangeboden. Ongeveer 550 deelnemers behaalden het certificaat voor 'Introduction to Water Treatment' en bijna 3000 online studenten voor Solar Energy.

Na de zomer begint een serie van drie MOOCs: op 26 augustus
Introduction to Water and Climate  van prof. Nick van de Giesen; op 28 Oktober Introduction to Drinking Water Treatment van prof. Luuk Rietveld; in januari volgend jaar Introduction to the treatment of Urban Sewage van prof. Jules van Lier.

Bron:
TU Delft


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.