Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 19-06-2018 | Article Rating | (0) reacties

Zorgprofessionals kunnen op unieke manier ontwikkelen

Zorgprofessionals kunnen op unieke manier ontwikkelen Op woensdag 20 juni 2018 wordt het KenniZ-seminar ‘De dag van de Zorgondernemer’ met als centraal thema ‘Samen groeien door samen te doen’ in Nederland georganiseerd. Passend bij dit thema zijn grootste online opleider SkillsTown en KenniZ een samenwerking aangegaan waardoor de leden van KenniZ op een unieke manier kunnen werken aan de kwaliteit van hun werkzaamheden en hun persoonlijke ontwikkeling. 

Matthijs Akkenaar, commercieel directeur SkillsTown geeft aan waarom dit zo belangrijk is: “In een snel veranderende wereld als deze, is het voor zorgprofessionals enorm belangrijk om hun kennisniveau op pijl te houden, maar dat is praktisch soms moeilijk aangezien ze vaak op locatie werken en weinig tijd hebben om klassikale trainingen te volgen. In dat opzicht zijn de online modules van SkillsTown natuurlijk een prachtige oplossing. Nu kunnen de zorgprofessionals op ieder gewenst tijdstip werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.”

“Wij zijn enorm blij met de samenwerking met Skillstown, hierdoor kan de KenniZ Academy aan haar leden nu ook e-learning aanbieden”, aldus Deanie van Tuijl, content manager KenniZ.

Over KenniZ
KenniZ is opgericht vanuit de gedachten dat de huidige zorgondernemers alle hulp en ondersteuning kunnen gebruiken om hun droom en passie: ‘een unieke woon/zorgomgeving te bieden aan hulpbehoevenden’, optimaal te realiseren. KenniZ biedt dagelijks ondersteuning bij zorginhoudelijke, financiële, kwaliteit en wet-beleidsmatige vragen. 

Over SkillsTown
De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. Of het nu om het individu of een organisatie gaat, SkillsTown gaat altijd tot het uiterste. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit (accreditatie). Naast e-learning, webinars, een Eigen Academie en psychologische testen, biedt SkillsTown ook een platform voor uitgebreide performance support aan om organisaties en medewerkers beter te laten presteren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.