Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 15-06-2018 | Article Rating | (0) reacties

Pre-Conference Events Online Educa Berlijn bekend #oeb18

Pre-Conference Events Online Educa Berlijn bekend #oeb18 De editie 2018 van de Online Educa Berlijn vindt dit jaar van 5 tot en met 7 december plaats. Gisteren zijn de Pre-Conference Events aangekondigd.

 

De Online Educa Berlijn begint officieel op donderdagochtend 6 december. Op 5 december 2018 vinden er al Pre-Conference Events plaats. Dit zijn meer verdiepende sessies van een halve dag of hele dag. Voor sommige sessies moet je apart betalen, andere sessies zijn gesponsord en gratis.

Enkele titels zijn:

  • Design Thinking taster Workshop
  • Boosting the Use of Online Training by Small Companies in Europe
  • How to Easily Create and Use Videos for Teaching and Learning
  • Moodle Workshops: Designing Courses for Mobile Learning & Using Competencies in your Courses
  • The Colour of Innovation Will Be Red
  • Designing a Runkeeper-type App for Studying
  • Getting Radically Improved Data from Learner Feedback (met Will Thalheimer)

Mijn ervaring met pre-conference sessies is positief. Je staat uitgebreider stil bij één bepaald thema en je maakt meer contact met andere deelnemers. Je leert ook meer van elkaar dan tijdens de korter durende sessie van de officiële conferentie.

Toch ga ik meestal niet naar een pre-conference workshop. De belangrijkste reden is dat ik dan op dinsdag moet reizen, met als gevolg een extra hotelovernachting en een werkdag minder. Dit jaar zal ik hier nog eens extra goed over nadenken.

Disclaimer: E-learning.nl is mediapartner van de Online Educa Berlijn. Dat betekent dat we perstoegang tot de conferentie hebben (niet tot de pre-conferences) en regelmatig, maar op een onafhankelijke manier, aandacht besteden aan de OEB. 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.