Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 26-06-2014 | Article Rating | (0) reacties

Beste MOOC-studenten naar Delft

Beste MOOC-studenten naar Delft

De vier beste deelnemers aan de gratis MOOC Introduction to Water Treatment van de TU Delft waren van 23 tot 27 juni in Delft om practica te doen en tentamen af te leggen. Zij mogen gratis deelnemen aan het online vervolgvak Fundamentals of Water Treatment. Alexander Gebriel Casteñada Estévez is een van hen. Hij deed mee om  “de kwaliteit van het drinkwater in steden in Venezuela te verbeteren”.


De MOOC
Introduction to Water Treatment is een inleiding tot de waterzuiveringstechnologie. Duizenden studenten uit de hele wereld maakten er kennis met technieken die nodig zijn voor  voldoende en goed drinkwater en manieren waarop afvalwater, met name in steden, afgevoerd en gezuiverd kan worden.

De afdeling Watermanagement van de TU Delft biedt verschillende vormen van online onderwijs aan. De gratis MOOC, een bachelorvak, is een kennismaking met het vakgebied. Deelnemers kunnen een certificaat behalen, maar het levert geen formele studiepunten op. Studenten die de smaak te pakken hebben en die beschikken over de juiste vooropleiding, kunnen de online Masteropleiding volgen of losse vakken daarvan.

Bron:
TU Delft


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.