Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 07-06-2018 | Article Rating | (0) reacties

How to make learning stick?

How to make learning stick?

Deze week heeft Let’s Learn! een artikel gevonden dat van toepassing is voor macrolearning; hoe kun je maken dat leren blijft plakken. Nuttige tips waarmee je rekening houdt als je een macroleerinterventie ontwerpt.

Een deel van deze tips passen ook bij microlearning, welke dat zijn is sterk afhankelijk van het doel van de microlearning. De doelen van microlearning kunnen zijn Performance Support, Kennis bestendigen of Gedragsverandering bestendigen. Daarbij is het niet altijd wenselijk of noodzakelijk om alle tips uit het artikel te gebruiken. De noodzaak om te werken aan leren plakkend te maken is anders bij sommige van deze doelen. Meer weten? Kijk dan ook op onze site.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.