Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 18-06-2014 | Article Rating | (0) reacties

Cloud voor Scholen wint award

Cloud voor Scholen wint award

De combinatie Fundaments, Expro IT en QL-ICT wint de EuroCloud Nederland Award 2014 voor de beste cloud-toepassing in de publieke sector in Nederland. De winnende combinatie vertegenwoordigt met deze case Nederland bij de verkiezingen voor de Europese Awards, in Luxemburg later dit jaar.

Met de case
cloud voor scholen bewijzen de drie organisaties hoe samenwerking kan leiden tot een prima functionerend online platform voor het basisonderwijs. Behalve de samenwerking tussen de drie aanbieders, was de jury onder de indruk van de nadruk op de samenwerking en informatiedeling met de scholen en de docenten. De oplossing verlost de scholen van het zelf investeren in hardware, software en technische kennis. De gebruikers (leerlingen, docenten, ouders en verzorgers) leren ‘spelenderwijs’ de voordelen van werken in de cloud. De jury kenmerkt dit aspect als een bijzondere verdienste. Het project is zonder vertraging en binnen budget opgeleverd.

Bron:
Emerce


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.