Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 06-06-2018 | Article Rating | (0) reacties

Noordhoff Health neem LearnLinq over

Noordhoff Health neem LearnLinq over

Noordhoff Health (onderdeel van Noordhoff Uitgevers) neemt softwareontwikkelaar L&M Software over en daarmee ook het leerplatform LearnLinq.

L&M is al sinds de jaren ’90 actief in de markt voor opleidingsmanagementsystemen en lanceerde recentelijk LearnLinq als nieuw LMS, de opvolger van Edumanager. Met deze acquisitie werkt Noordhoff Health verder toe naar een modulair opgebouwd Learning Experience Platform, waarin content, techniek en systeemintegratie gezamenlijk kunnen worden aangeboden.

Noordhoff Health ontwikkelt leeroplossingen voor studenten en professionals in de zorg – van mbo en hbo naar beginnende en gevorderde zorgprofessionals. L&M Software bv ontwikkelt al meer dan 20 jaar software op het gebied van cursusadministratie, opleidingsmanagement en e-learning.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.