Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 05-06-2018 | Article Rating | (0) reacties

De formule voor een toekomstgerichte organisatie

De formule voor een toekomstgerichte organisatie We leven niet in tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Ontwikkelingen gaan razendsnel en zijn vaak disruptief, ze ontwrichten de ‘oude’ manier van werken. Organisaties moeten mee en wendbaar zijn om nog een betekenisvolle rol te kunnen spelen. De kritische succesfactor hiertoe is een organisatiecultuur waarin de medewerker centraal staat, zij zijn ten slotte het meest bepalend voor het resultaat van een organisatie. 

Maar hoe bouw je een inspirerende organisatiecultuur waarin medewerkers betrokken zijn? En hoe zorg je dat je veranderingen voorblijft en continu werkt aan vooruitgang? Arjen Banach deelt de gouden formule in een webinar dat je de hele maand juni gratis kunt volgen.

Over Arjen
Arjen Banach is spreker en trainer op gebied van organisatiecultuur, werkgeluk en verandermanagement. Daarnaast is hij Chief Happiness Officer bij een grote zorginstelling waar hij zich bezighoudt met een bouwen van een cultuur waarin professionals optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Hij doet onderzoek naar organisaties die snel groeien en medewerkers centraal durven te zetten in hun strategie, hierover maakt hij een podcast genaamd ‘Energie aan het Werk’.

Kosteloos dit webinar volgen
Meld je hier aan om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie van SkillsTown.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.