Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 01-06-2018 | Article Rating | (0) reacties

Matthijs Akkenaar nieuwe commercieel directeur SkillsTown

Matthijs Akkenaar nieuwe commercieel directeur SkillsTown

Per 1 juni 2018 is Matthijs Akkenaar (42) de nieuwe commercieel directeur van SkillsTown. De laatste 20 jaar was Matthijs al actief in het onderwijs waarvan ruim 7 jaar bij het bedrijf Heutink. De huidige CEO's en eigenaren Hans Schuurmans en prof. dr. ir. Kasper Boon blijven actief en Matthijs neemt een groot deel van de dagelijkse operationele en commerciële verantwoordelijkheden van het bedrijf op zich.
 

De aanstelling van Matthijs als commercieel directeur past in de al ingeslagen weg waarin de structuur van SkillsTown verder wordt geprofessionaliseerd. “De afgelopen tijd zijn we met SkillsTown enorm gegroeid. Met de komst van Matthijs hoop ik deze groei ook de komende jaren voort te zetten. Matthijs en ik kennen elkaar inmiddels zo’n 6 jaar en ik ben ervan overtuigd dat hij SkillsTown als organisatie en als merk naar een volgend level kan brengen”, aldus Hans Schuurmans, CEO SkillsTown.

Over SkillsTown
SkillsTown is de grootste online opleider van Nederland. De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit.

www.skillstown.com 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.