Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 30-05-2014 | Article Rating | (0) reacties

ME App op MoodleMoot

ME App op MoodleMoot

Tijdens de MoodelMoot van 12 juni geeft Marleen van der Weijde een presentatie over de Me app van UpLearning. De ME app presenteert stukjes leerinhoud uit een elektronische leeromgeving – zoals Moodle - op een smartphone of tablet. Inhoud, aantal en frequentie van deze leercontent bepaalt de gebruiker zelf. In haar sessie gaat Marleen van der Weijde samen met de deelnemers aan de slag met deze app.

Het thema van de MoodleMoot is 'Social Learning'. In een keynote introduceert e-learning-consultant Matt Bury het begrip 'social presence'. Hij legt uit waarom het belangrijk is dat deelnemers het gevoel hebben dat ze zich online als "echte mensen" kunnen laten zien. Dat kan bijvoorbeeld in leertrajecten of communities waar deelnemers met elkaar in contact treden om met en van elkaar te leren.

Meer informatie over de MoodleMoot vind je op de site
Ned-Moove.
Daar kunnen deelnemers zich
aanmelden voor het event.
Meer informatie over de app ME, op de site van
UpLearning.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.