Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Future Learning | 26-05-2014 | Article Rating | (0) reacties

Technische opleidingen met animaties!

Technische opleidingen met animaties!
Voor allerlei technische opleidingen kan er gebruik gemaakt worden van online leren. Maintenance betekent onderhoud. Zonder goed onderhoud staat de wereld binnen de kortste keren stil. Om als fabriek, energiecentrale, schip, vliegtuig te kunnen blijven produceren en functioneren moeten de installaties in topconditie blijven. Onderhoudstechnici zijn binnen het bedrijf verantwoordelijk voor het in goede staat houden van de (zeer kostbare) installaties. We kunnen bedrijfsspecifiek opleidingen voor onderhoudsmonteurs, engineers enz. ontwikkelen.


E-learning modules 
Juist digitale e-learningmodules moeten de leerstof glashelder presenteren: de docent zit op afstand; tekst en beeld zijn de primaire kennisbron voor de deelnemer. Voor e-learning wordt daarom veel gebruik gemaakt van animaties, illustraties en interactieve 3D-modellen. Deze visuele ondersteuning maakt de lesstof toegankelijker en helpt deelnemers hun vaardigheden en kennis op een inzichtelijke en veilige manier te ontwikkelen.

De animaties en illustraties voor e-learningmodules, zijn uitermate geschikt voor blended learning, een combinatie van traditioneel en online onderwijs. Ze zijn eenvoudig te integreren in ILIAS. De modules zijn ook op smartphones, iPads en tablets afspeelbaar zodat de deelnemers veel flexibiliteit ervaren om op ieder gewenste tijd en plaats de leerstof tot zich te nemen. 

Hieronder een weergave van mogelijke animaties die door Future Learning te ontwikkelen en indien gewenst in e-learning modules te plaatsen zijn.


Voor meer informatie kunt u mailen naar info@futurelearning.nl 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.