Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Future Learning | 23-05-2014 | Article Rating | (0) reacties

Modulair ILIAS trainingsprogramma

Modulair ILIAS trainingsprogramma De Future Learning Academy heeft een modulair ILIAS trainingsprogramma als open inschrijftrainingen opgezet. Doordat er allerlei doelgroepen met ILIAS werken, kunnen belangstellenden zelf beoordelen welke trainingen perfect bij hun werkzaamheden en behoeftes aansluiten.

Introductietraining ILIAS 26 juni
Heeft u ILIAS nog nooit gezien of er nog nooit iets mee gedaan? Deze introductietraining geeft u als gebruiker een algemene introductie van ILIAS. Wat is ILIAS precies? Wat kan ik er allemaal mee doen? Waar kan ik nu wat vinden? Hoe wordt het of kan het worden gebruikt in mijn organisatie? Deels theoretisch maar met name door middel van praktijkopdrachten maakt u nader kennis met ILIAS.

Didactiek voor opleidingstrajecten 30 juni
In deze training gaan we op een interactieve en aansprekende manier aan de slag. U krijgt in een kleine groep bruikbare theorieën te horen, u ziet hoe deze concepten in verschillende organisaties worden toegepast en gaat deze inzichten toepassen in een ontwerp. U wordt uitgedaagd om vanuit het didactisch rendement te denken in plaats vanuit de techniek. Natuurlijk vormen de uitgebreide didactische mogelijkheden van ILIAS wel het kader.

Trainingen voor de cursusadministratie en docenten

 
ILIAS Opleidingstrajecten (basis) 2 juli
“Hoe maakt u een cursus aan en wat voor mogelijkheden heeft u om cursussen te beheren? Hoe voegt u deelnemers toe aan een cursus? Hoe kunt u leermateriaal aanbieden aan de deelnemers? Wat voor communicatiemogelijkheden biedt ILIAS?” De antwoorden op deze en andere vragen krijgt u tijdens deze training. 

ILIAS Opleidingstrajecten (vervolg) 3 juli
“Hoe kunt u leerprocessen in ILIAS vorm geven? Hoe kunt u deze leerprocessen vervolgens controleren? Hoe gebruikt u ILIAS het slimst? Wat kunt u eigenlijk met het persoonlijke scherm? Wat is de cursuseditor?“ De antwoorden op deze en andere vragen krijgt u tijdens deze training. 

Trainingen voor de auteurs en docenten


Ontwikkeling e-learning modules 7 juli
In deze training leert u deels theoretisch en met praktijkopdrachten alles over de technische ontwikkeling van een e-learning module binnen ILIAS. Er wordt aandacht besteed aan de didactische en praktische voorwaarden, u leert het verschil tussen een ILIAS- en een SCORM e-learning module en u gaat de elementen oefenen om een e-learning module te ontwikkelen en publiceren.

Ontwikkeling vragen en toetsen 8 juli
"Wat voor soort vragen zijn er? Hoe en waar maak ik een vraag aan? Hoe maak ik een toets aan? Hoe richt ik een toets in?" De antwoorden op deze vragen krijgt u in deze training. 

Informatie
U kunt zich aanmelden en meer informatie vinden via de Future Learning Academy


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.