Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 23-05-2014 | Article Rating | (0) reacties

Web seminars PulseWeb Touch

Web seminars PulseWeb Touch

PAT Learning Solutions noemt zijn leeromgeving PulseWeb Touch “de eerste e-learning-toepassing die op tablet-pc’s, laptops en desktop-pc’s toegang geeft tot een volledig leerproces”. Hierdoor kunnen leertrajecten eenvoudig waar en wanneer het uitkomt worden gevolgd. PAT beoogt daarmee vooral ook het leren op de werkplek te faciliteren.

Met
PulseWeb Touch zijn leerstof, opdrachten, toetsen, beoordelingen en interactie altijd en overal geïntegreerd beschikbaar, op het werk en thuis. Via tablets hebben ook ambulante medewerkers, zoals onderhoudsmonteurs, thuiszorgmedewerkers of verkopers toegang tot het leersysteem. De e-learning-omgeving werkt intuïtief en is daarmee heel toegankelijk voor mensen zonder zeer gedetailleerde computerkennis.


Via het zogenaamde kwaliteitsdashboard hebben managers real-time informatie over de inzetbaarheid van hun medewerkers. Zo zien ze wie gecertificeerd is om bepaalde werkzaamheden te mogen doen. Managers zien via het dashboard ook de status van de leerresultaten van hun medewerkers.

PAT organiseert op 5 juni twee web seminar. Meer informatie en inschrijven op hun
site


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.