Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 15-05-2018 | Article Rating | (0) reacties

5 types microlearning team needs

5 types microlearning team needs

Microlearning wordt steeds populairder. Wat zijn nu de meest gebruikte vormen van Microlearning? Op basis van dit Amerikaanse artikel van Mark Zides vind je uit wat die vormen in USA zijn. Helaas zijn alle vormen die hij beschrijft online vormen. Wij merken bij Let’s Learn! dat microlearning meer is. Het gaat er immers om dat een medewerker snel het antwoord op zijn vraag krijgt. Denk dan aan de situatie van een brand: je gaat dan niet online opzoeken wat je moet doen. Nee, je wilt naar de deur lopen, daar moet je sowieso toch naartoe. En je weet dat daar de instructie hangt “wat te doen bij brand”. Een effectieve microlearning die helpt bij het antwoord geven op je dringende vraag.

Meer weten over hoe wij ernaar kijken? Lees dan hier het artikel van ons dat geïnspireerd is door Mark Zides zijn artikel. Lees Meest gebruikte vormen van microlearning.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.