Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Tele'Train Talent | 26-04-2018 | Article Rating | (0) reacties

Train de Ontwikkelaar Event

Train de Ontwikkelaar Event Hoe produceer jij waarde met jouw leerproduct?

 

Kom op 29 mei naar ons Train de Ontwikkelaar event in het Ketelhuis te Amersfoort. We vertellen je hier aan de hand van verschillende workshops alles over micro learning, hoe je een onvergetelijke virtual training organiseert en hoe je slimme keuzes maakt op het gebied van design.

 

Workshop: Micro learning

Leer wat micro learning inhoudt en wanneer je het inzet. Samen brengen we de kenmerken van micro learning in kaart. Ervaar zelf wat micro learning met je doet en wat de effecten zijn. De workshop is erop gericht dat je slim en snel met micro learning aan de slag kunt!

 

Workshop: Virtual Training

Hoe organiseer je een onvergetelijke en bovendien leerzame virtual training? Wij delen onze praktijkervaringen. Welke vormen van virtual training kun je inzetten en welke tools kun je daarvoor gebruiken? Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je de aandacht vasthoudt van je deelnemers terwijl je ze niet face-to-face kan zien? Dit leer je allemaal in deze sessie.

 

Workshop: Beeld vormen

Huisstijl, beschikbare ontwikkeltools & beeldmateriaal, tijd, budget en doelgroep zijn allemaal factoren die van invloed zijn op het design van e-learning. Maak slimme keuzes want goed e-learning design is essentieel. Maar wat verstaan we onder ‘goed design’ en ‘slimme keuzes’? Bepaal het met elkaar in deze workshop. Met welke design-elementen heb je te maken en hoe beoordeel je het design van gemaakte e-learning?

 

Locatie

Het Train de Ontwikkelaar Event vindt plaats in het Ketelhuis te Amersfoort.

 

Programma

    09.30 – 10.00 Inloop

    10.00 – 12.30 Workshops

    12.30 – 13.00 Er staat een heerlijke lunch klaar

    13.00 – 16.30 Workshops

    16.30 We sluiten af met een borrel en een hapje

 

Ticketprijs

€95,- exclusief BTW

 

Wij hopen je te zien op 29 mei. Schrijf je hier in.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.