Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 03-04-2018 | Article Rating | (0) reacties

Verbindend Vermogen kun je ontwikkelen

Verbindend Vermogen kun je ontwikkelen Begrippen als contact, vertrouwen en respect lijken iets softs te hebben. Tegelijkertijd geldt dat het harde voorwaarden zijn om tot vruchtbare en duurzame samenwerking te komen. Verbindend vermogen is hierbij het sleutelbegrip. Daarbij geldt: als verbindend vermogen voldoende wordt ingezet, valt het niet speciaal op. Maar als het verbindend vermogen ontbreekt, raken mensen losgezongen van zichzelf of komen ze alleen te staan. Het ontbreken van verbindend vermogen zullen veel mensen herkennen.

In het gratis webinar van de maand van SkillsTown wordt het framework van Verbindend Vermogen toegelicht en word je uitgedaagd de opgedane kennis in te zetten binnen je werk en je privé.

De expert
Marco Buschman is Managing Partner bij COURIUS; specialisten in de menskant van veranderen. Hij is een energieke en uitdagende leiderschapstrainer, team- en executive coach, spreker en auteur van de bestseller Verbindend Vermogen. Marco richt zich op de (door)ontwikkeling van het verbindend vermogen van leidinggevenden, executives en managementteams in binnen- en buitenland. Binnen zijn werk maakt hij gebruik van bewezen wetenschappelijke inzichten en beproefde principes. Marco is internationaal gecertificeerd als ICF Master Certified Coach en Certified Team Performance Coach.

Dit webinar kosteloos volgen

Meld je hier aan om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie van SkillsTown.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.