Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 26-02-2018 | Article Rating | (0) reacties

500 cliënten Voedselbank Groningen kunnen kosteloos studeren

500 cliënten Voedselbank Groningen kunnen kosteloos studeren Op 23 februari jongstleden heeft online opleider SkillsTown opnieuw een waardecheque uitgedeeld aan Voedselbank stad Groningen. Met deze cheque ter waarde van €119.500,- kunnen 500 Voedselbank cliënten onbeperkt werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Gebruik maken van de opleidingspakketten kan zolang men cliënt is van de voedselbank. In het opleidingspakket voor de cliënten zitten onder andere online cursussen op het gebied van solliciteren, timemanagement, omgaan met stress en foutloos Nederlands Schrijven. Alle cursussen worden digitaal beschikbaar gesteld en zijn te volgen op ieder gewenst moment.

De opleidingspakketten worden kosteloos beschikbaar gesteld door online opleider SkillsTown. Daarbij is er een selectie gemaakt van onderwerpen en thema’s die het beste aansluiten bij cliënten van de Voedselbank. Met deze gift hoopt SkillsTown persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken. Eerder vorig jaar reikte SkillsTown al een cheque uit met dezelfde waarde, waardoor het totaalbedrag op een waarde van € 239.500,- komt.

Ulfert Molenhuis, bestuursvoorzitter voedselbank Groningen vertelt enthousiast: "We zijn enorm blij met dit aanbod. Een paar jaar geleden is Voedselbank stad Groningen al een pilot gestart met deze vorm van studeren en die bleek heel succesvol. Wij hopen dat onze cliënten hier massaal gebruik van gaan maken. De weg naar onafhankelijkheid wordt hiermee aanzienlijk verbeterd en dit is een mooie stap om de positie van onze cliënten en die van hun kinderen structureel te verbeteren."


Over Voedselbank Groningen
De Voedselbank stad Groningen voorziet wekelijks 730 huishoudens van voedsel, non food en kleding via kledingbank Maxima. Binnenkort is deze Voedselbank ook het distributiecentrum voor alle negen voedselbanken in de provincie Groningen.

De Voedselbank Stad Groningen zamelt levensmiddelen en ook non food in en stelt deze gratis ter beschikking aan huishoudens die onvoldoende in hun levensbehoefte kunnen voorzien. Meer informatie is te vinden op voedselbank-groningen.nl.

Over SkillsTown
Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.