Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 14-02-2018 | Article Rating | (0) reacties

SkillsTown aanwezig op What's Going On In Retailing?!

SkillsTown aanwezig op What's Going On In Retailing?! Dit jaar is SkillsTown voor het eerst aanwezig op het retail evenement What’s Going On In Retailing?! in de Media Plaza in Utrecht.

Tijdens dit evenement op 31 mei 2018 wordt de gehele retail branche vertegenwoordigd. Meer dan 50 sprekers uit de sectoren Fashion, Food, Non-food, Living, DIY, Travel en Personal Care zullen aanwezig zijn. Thema’s die centraal staan zijn Customer Experience & Engagement, Digital Marketing Strategy en Data, Omnichannel, de Customer Journey, e-Commerce en Instore bij zowel on- als offline retailers.

Bezoekers hebben deze dag de kans om de laatste ins & outs binnen Retailing te zien en ervaren. SkillsTown zal naast het verzorgen van inhoudelijke sessies, ook aanwezig zijn om informatie te verstrekken over online trainingen voor verkoopmedewerkers.

Meer over de retail trainingen van SkillsTown vind je op www.retailskills.nl.

Meer informatie over What’s Going On In Retailing?! vind je op www.retailing.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.