Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 14-02-2018 | Article Rating | (0) reacties

Microlearnings zorgen dat La Red meer impact heeft

Microlearnings zorgen dat La Red meer impact heeft

Hoe wordt de kracht van microlearning ingezet door ervaren trainers? Lees hoe Miriam Notten, oprichter en managing consultant bij La Red en social capital expert, hiernaar kijkt. 

Notten heeft een duidelijke missie op aarde. “Ik wil zorgen dat iedereen gaat ervaren dat sociaal kapitaal een belangrijke asset is wat je beter maakt. Dit wil ik graag goed tussen de oren krijgen bij mijn doelgroep. Dat doen we al jaren bij La Red, maar nu gaan we dat ook doen met een andere leervorm: microlearnings. We weten allemaal uit het onderzoek van Ebbinghaus dat na een paar dagen training er al heel veel vergeten is. Door met microlearning de belangrijke dingen aan te blijven bieden volgens een algoritme, kunnen we maken dat de kennis beter beklijft.” Lees hier verder over deze samenwerking


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.