Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Marcel de Leeuwe (redactie) | 08-04-2014 | Article Rating | (0) reacties

Webinar Virtual onboarding

Webinar Virtual onboarding

Het goed inwerken van nieuwe werknemers is voor veel organisaties een flinke uitdaging. ASTD verzorgt woensdag een webinar over de voordelen van ‘virtual onboarding’.



Inwerken

Zelf zie ik in veel organisaties dat het inwerken van nieuwe medewerkers extra aandacht behoeft. Mensen krijgen steeds minder tijd om goed in te werken. Daarom gebruik ik al jaren in opleidingen opdrachten waarbij deelnemers voor hun eigen organisaties een blended inwerktraject ontwerpen. e-Learning kan zeker in combinatie met zelfgeorganiseerd leren de kwaliteit van het inwerktraject verbeteren.

ASTD

ASTD is de Amerikaanse en grootste vereniging op HR gebied. Je kunt lid worden van de ASTD en ze verzorgen allerlei activiteiten zoals conferenties en ze geven publicaties uit. Een andere activiteit vormen de webinars. Er zijn webinars waar je voor een paar tientjes kunt deelnemen en er zijn gesponsorde webinars waar geen kosten aan verbonden zijn.

Webinar ‘The benefits of virtual onboarding’

Op woensdag 9 april vindt van 2:00pm – 3:00pm EDT het webinar plaats.

In dit webinar bespreekt Tom Masotto, werkzaam bij ON24, hoe organisaties virtueel kunnen inwerken en zo onderstaande doelen kan bereiken:

  • internationaal actieve nieuwe werknemers tegen lagere kosten inwerken;
  • effectiever nieuwe werknemers de cultuur van de organisatie laten opnemen;
  • continue training, netwerken, coaching en mentoring organiseren;
  • communicatie geschikt maken voor werknemers van verschillende generaties.

Aangezien het bedrijf een organisatie is die webinarsystemen verkoopt verwacht ik dat de nadruk ligt op synchrone online communicatie.

Inschrijven kan via de speciale ASTD website.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.