Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-02-2018 | Article Rating | (0) reacties

Sanoma zoekt versterking op educatieve markt

Sanoma zoekt versterking op educatieve markt

Na de verkoop van SBS en dankzij de verdere reorganisatie door de nieuwe CEO Susan Duinhoven, heeft Sanoma de financiën weer op orde. Vandaar dat er ruimte is voor nieuwe investeringen. Die zijn nodig, want door de druk op abonnements- en advertentie-inkomsten is groei met de bestaande publieksmedia moeilijk te realiseren.

Die groei wil het concern realiseren met acquisities. Sanoma wil vooral de eigen educatieve uitgeverijen versterken. Die zijn nu goed voor amper een kwart van de omzet. Sanoma wil profiteren van de trend van een leven lang (online) leren. Ook biedt het concern traditionele schoolboekenuitgeverijen aan om zich aan te sluiten. De kracht van Sanoma zou liggen in een gezamenlijk digitaal platform voor alle dochters.

Bron: FD


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.