Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Harm Weistra (hoofdredacteur) | 28-03-2014 | Article Rating | (0) reacties

RMMBR zoekt ondernemers

RMMBR zoekt ondernemers

RMMBR zoekt enthousiaste (jonge) ondernemers die de organisatie gaan leiden en opbouwen.  Het biedt jonge ondernemers de kans om in de groeimarkt van het nieuwe leren een bedrijf op te zetten. De initiatiefnemers Iris Koolen en Hans van Os zien in deze traditioneel sterk gereguleerde en conservatieve sector veel nieuwe kansen voor ondernemerschap.


Naast een geldelijke investering in de geselecteerde talenten, begeleiden zij de co-entrepreneurs en ondersteunen zij hen met het uitbouwen van de organisatie, mede door de inzet van hun netwerk.


RMMBR is een start-up die zich richt op bedrijven die overgaan van het oude naar het nieuwe leren. Het nieuwe leren is een onderwijsconcept waarbij van medewerkers wordt gevraagd zelf verantwoordelijk te nemen voor het leren, samen met anderen. Technologie kan dit proces ondersteunen en versnellen.

RMMBR gaat uit van een hands on aanpak, waarbij per klant wordt bekeken op welke manier het nieuwe leren vorm te geven. Haalbaar en resultaatgericht is het vertrekpunt.


Voor meer informatie, ga naar www.RMMBR.com


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.