Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 02-02-2018 | Article Rating | (0) reacties

Een professionele pitch geven

Een professionele pitch geven

Tegenwoordig is tijd erg waardevol en word je vaak uitgedaagd om in een korte tijd je punt te maken. In het gratis webinar van de maand van SkillsTown leer je binnen een half uur hoe je een professionele pitch geeft. Er wordt gefocust op de manier waarop je aandacht pakt en interesse wekt bij de luisteraar, zodat diegene benieuwd is naar je verhaal. Aan de hand van praktische voorbeelden leer je een slimme pitch te schrijven én te geven.


De expert
Jordy van Lith kan leunen op ruim vijf jaar ervaring als trainer, coach, dagvoorzitter, ceremoniemeester, gespreksleider, jury- en panellid, interviewer en spreker. Hij heeft zich gespecialiseerd in communicatie en sociale intelligentie, onder de noemer soft skills. Hij richt zich op professionals en experts, die hun carrière een boost willen geven.

Kosteloos dit webinar volgen
Meld je hier aan om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.
Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.