Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van E-learning Training | 01-02-2018 | Article Rating | (0) reacties

E-learning Training ontvangt het NRTO-keurmerk!

E-learning Training ontvangt het NRTO-keurmerk!

Persbericht

Den Haag, 01 februari 2018 

 

E-learning Training heeft het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

 

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat E-learning Training voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan E-learning Training aantonen dat zij voldoen aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

 

Het keurmerk laat zien dat wij kwaliteit belangrijk vinden voor onze klanten én onze interne organisatie. Het is fijn dat dat nu ook bevestigd is door het NRTO!”, vertelt directeur Annemarie Rebel van E-learning Training.

 

Een keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder. Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Annemarie Rebel

Eigenaar E-learning Training

06 - 396 693 33

annemarie@elearningtraining.nl

 

 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

29-08

Wouter Willemsen van GITP naar Faculty of Skills

Door: Faculty of Skills
05-09

Is het hoger onderwijs in de overgang?

Door: Harm Weistra (hoofdredacteur)
03-09

Articulate Gebruikersdagen 2019

Door: The Courseware Company

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.