Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Marcel de Leeuwe (redactie) | 19-02-2014 | Article Rating | (0) reacties

MOOC-docent worden?

MOOC-docent worden?

iversity is een kleinere (Duitse) MOOC aanbieder die nu vraagt naar mensen die zelf een MOOC willen verzorgen. Meld je aan of een andere inspirerende docent.



iversity is een interessante speler in de MOOC wereld. Ik heb zelf nu twee MOOC’s bij ze gedaan en de aanpak is anders dan bij de meeste MOOC’s. De stijl en kwaliteit van de video’s zijn goed en prikkelend en de manier waarop je als deelnemer je bijdrage levert is erg actief (bijvoorbeeld bij een MOOC over design werden deelnemers uitgenodigd om een origamivogeltje te vouwen en een foto daarvan te delen).

Nu nodigt iversity iedereen uit om zelf als docent mee te doen aan een MOOC of om een inspirerende docent te noemen. Als je iemand aanmeldt die later een MOOC doet dan ontvang je als beloning een iPad!

Zo te zien zoeken ze wel docenten die nu op een instituut lesgeven.

Jezelf of iemand anders aanmelden doe je hier.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.