Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Future Learning | 27-01-2014 | Article Rating | (0) reacties

ILIAS 4.4 nieuwe functionaliteiten

ILIAS 4.4 nieuwe functionaliteiten
Eindelijk de ILIAS 4.4 versie is beschikbaar. Totaal zijn er 118 nieuwe functionaliteiten. Ik zal de interessantste hier benoemen:



Competentie Gap Analyse en Competentieprofielen. Een 360 graden feedback en zelf-evaluatie, resulterend in competentieniveaus van feedbackontvanger.



Organisatorische eenheden. Je kunt de structuur van je organisatie (divisie/afdeling) overnemen in ILIAS; dit is bijvoorbeeld erg handig voor leidinggevenden om de leervoortgang van hun ondergeschikten te kunnen zien. Dit kon voorheen ook wel, met behulp van lokale rechten, maar het was bewerkelijk voor complexe organisaties.

Meertalige inhoud. Dit wordt fasegewijs ingevoerd. Het is nu mogelijk om meerdere talen in categorie pagina's en ILIAS leermodules te hebben. De inhoud wordt getoond in de voorkeurstaal van de gebruiker.



SCORM Offline speler: als er geen internet is kun je toch je SCORM modules gebruiken

Meerdere ondertitelingsbestanden per video zijn mogelijk; afhankelijk van taal van gebruiker wordt de bijbehorende ondertiteling gebruikt.

Een groter overzicht van nieuwe functionaliteiten vind je in de ILIAS blog uit de ILIAS Dutch communitypagina.
Voorbeelden bekijken en oefenen in ILIAS kan in het gratis Future Learning Oefen en Werk Systeem.



Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.