Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Noordhoff Health | 24-01-2014 | Article Rating | (0) reacties

Zorgboog levert e-learning aan Actief Zorg

Zorgboog levert e-learning aan Actief Zorg

Actief Zorg heeft ervoor gekozen om haar 65 medewerkers, die werkzaam zijn binnen Verpleging en Verzorging, te scholen met behulp van de digitale leeromgeving van het ZorgSucces Content Keuzepakket.

Omdat het om een relatief klein aantal medewerkers gaat, is het voor Actief Zorg niet interessant om zelf content te ontwikkelen. PAT Learning Solutions had hiervoor, in samenwerking met de Zorgboog, de passende oplossing.

Dit middel tot scholing van onder andere de verpleegkundige handelingen, is door de medewerkers met open armen ontvangen. Het draagt voor hen bij aan de professionalisering van het beroep. Bovendien geeft het hen de vrijheid te trainen op het moment dat dit voor hun passend is. Op deze manier faciliteert Actief Zorg en kunnen de medewerkers daarmee hun eigen verantwoordelijkheid nemen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.