Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Marcel de Leeuwe (redactie) | 21-01-2014 | Article Rating | (0) reacties

Bijeenkomst Digitaal Leren

Bijeenkomst Digitaal Leren

Op woensdag 5 februari 2014 oganiseert SBCM voor de 2e keer een kennisdelingsbijeenkomst Digitaal Leren in de Sociale Werkvoorziening. Ongeveer 50 bedrijven voor de sociale werkvoorziening maken actief gebruik de E-learningportal SW.


Portal

Deze portal bevat interactieve instructie- en oefenen programma’s voor taal, rekenen, PC-vaardigheden, werknemersvaardigheden, en veel meer (zien bijlage). In totaal benutten zo’n 7000 SW-medewerkers de E-learningportal om hun vaardigheden te verbeteren. Op 5 februari wisselen de 50 SW-bedrijven onderling kennis en ervaring uit.

Bijeenkomst 5 februari

Op woensdag 5 februari 2014 (10.00 – 16.00 uur) organiseert SBCM voor de 2e keer een kennisdelingsbijeenkomst Digitaal Leren in de SW. Deze bijeenkomst vindt plaats in Congrescentrum Antropia in Driebergen (naast het NS station Driebergen – Zeist).

50 SW-bedrijven wisselen onderling kennis en ervaring uit. Centraal staat de vraag hoe je E-learning succesvol kunt invoeren binnen het SW-bedrijf. Er is veel ruimte voor onderlinge kennisuitwisseling met collega’s van andere SW-organisaties. Iedereen is welkom.

Aanmelden

Meer informatie over de bijeenkomst vind je op de SBCM site en aanmelden kan hier

Je kan hier tevens opgeven welke presentaties of workshops van het middagdeel je bij wil wonen. Deelname is gratis. Het aantal plekken is beperkt, meld je dus snel aan.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.