Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Marcel de Leeuwe (redactie) | 12-12-2013 | Article Rating | (0) reacties

Online cursus winnen

Online cursus winnen

Joitske Hulsebosch en Sibrenne Wagenaar (Ennuonline) hebben een nieuw aanbod van online cursussen en vieren dit met een wedstrijd.

Joitske en Sibrenne zijn twee zelfstandige professionals die alles weten van leren en social media. Dit jaar is de tweede druk uitgekomen van hun boek ‘En nu online…..Sociale media voor professionals, organisaties en trainers'.

‘In 40 dagen online’

Vanaf 13 januari start een nieuw initiatief: ‘In 40 dagen online’. Aan de hand van 18 praktische opdrachten, verspreid over 40 dagen, ontwikkel je je online als professional. Je kunt kiezen voor 3 verschillende onderwerpen:

Je kunt op de site alvast een paar gratis oefeningen downloaden met Pay with a Tweet.

Wedstrijd

Maak een originele foto van één van onze ‘in 40 dagen online’ boeken. Je mag de foto online plaatsen op een van de sociale media of mailen. Heb je een e-boek? Dan kun je ook meedoen door een foto te sturen waarop het e-boek zichtbaar is. Je kunt ook meedoen als je de demo-versie van het boek hebt gedownload. Stuur de foto of link naar Joitske en Sibrenne (info@ennuonline.com) voor 13 december of stuur een tweet (@en_nu_online).

Degene die de leukste, opvallendste, grappigste foto maakt mag gratis meedoen aan de online cursus ‘Snel en Slim online aan de slag’ of ‘Bouw je online reputatie’ die starten op 13 januari 2014.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.