Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van BeOne Development | 14-11-2017 | Article Rating | (0) reacties

BeOne Development wint award voor beste cyber security awareness training 2017

BeOne Development wint award voor beste cyber security awareness training 2017

Tijdens de bekendmaking van de GDS Cybersecurity Awards 2017 is BeOne Development beloond met de award voor Beste Cyber Security Awareness Training. De felbegeerde awards zijn uitgereikt door het GDS Review security magazine.


Lees hier de volledige awards uitgave van GDS Review


Unieke trainingsaanpak

“Vanzelfsprekend zijn we ontzettend trots op het winnen van deze award. We zien het als een beloning voor onze jarenlange inspanning om risicobewust gedrag onder de medewerkers van onze klanten te versterken”, aldus Ernst Bouwman, Managing Director van BeOne Development. “De Beste Cyber Security Awareness Training Award bevestigt dat onze unieke aanpak wordt gewaardeerd. Het motiveert ons enorm om de mens als belangrijkste schakel bij het beschermen van informatie te blijven versterken.”

“We hebben hard gewerkt aan een volledig nieuwe versie van onze Security Awareness Bibliotheek”, vervolgt Bouwman. “De interactie van onze trainingen is vergroot en de praktische toepasbaarheid is verbeterd. Er zijn nieuwe onderwerpen toegevoegd en we hebben veel nieuwe video’s met professionele acteurs opgenomen en verwerkt in de trainingen. Zo komt onze story-based learning aanpak nog beter tot zijn recht. Daarnaast werken we hard aan een VR trainingsoplossing, er komt een nieuwe versie van onze mobiele trainingsapplicatie en extra ondersteunend materiaal voor de bewustwordingscampagnes van onze klanten. Zo gaan we ook in 2018 de Beste Cyber Security Awareness Training Award te winnen!”

Winnaar Beste Cyber Security Awareness Training

De dreiging van cyber criminaliteit neemt toe, en daarmee stijgt ook de vraag naar cyber security oplossingen. GDS Review heeft de Cybersecurity Awards in het leven geroepen om de bedrijven die op dit gebied uitzonderlijke prestaties leveren in het zonnetje te zetten. Op basis van verdienste heeft het in-house onderzoeksteam van GDS Review een shortlist met kanshebbers opgesteld. Door middel van stemmen zijn de winnaars gekozen.

In de GDS Cybersecurity Awards uitgave is een interview te lezen met Matthijs Waldhober, Account Director bij BeOne Development. Matthijs legt hierin uit waarin de aanpak van BeOne Development zich onderscheidt en ze hun klanten ondersteunen op het gebied van cyber security awareness training. Benieuwd hoe ze ook jullie organisatie kunnen helpen bij het opzetten van een security awareness programma? Bel BeOne Development op 035 – 20 30 216, of laat een bericht achter via het contactformulier.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.