Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van LearnLinq | 13-11-2017 | Article Rating | (0) reacties

LearnLinq LMS nu met Smart Dashboard

LearnLinq LMS nu met Smart Dashboard

Met 22 nieuwe klanten in 4 maanden tijd is LearnLinq Nederland aan het veroveren. “De eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en korte implementatietijd van LearnLinq is wat klanten aanspreekt”, aldus Jochem Verheul, Sales & Marketing manager van LearnLinq”.

Als nieuwe innovatie hebben we het Team Voortgang Dashboard voor managers en planningsassistenten aan het LearnLinq LMS toegevoegd.

Wat is het LearnLinq Team Voortgang Dashboard?

Als manager van een organisatie heb je weinig tijd om te kijken of je gehele team wel voldoet aan alle certificeringen- of opleidingseisen die door de organisatie gesteld worden. Rapporten kunnen hier bij helpen maar kunnen al weer verouderd zijn op het moment dat je ze bekijkt. Met het dashboard van LearnLinq heb je voortaan een real time overzicht in de voortgang, resultaten en bekwaamheden van jouw team.

 

 

 Wat maakt het dashboard van LearnLinq “Smart”?

 Het dashboard van LearnLinq is volledig interactief opgebouwd. Klik gewoon op de informatie die je wilt zien. Als voorbeeld: met één simpele klik in het gele vak van de “donut” genereert LearnLinq direct de teamleden waarbij de opleiding of kwalificatie is verlopen. Of wil je weten wie er gezakt is voor een bepaalde opleiding? Dan klik je heel eenvoudig op het rode gedeelte in de donut. Maar dit is nog niet alles!

 

 

Met de slimme zoekbalk boven in het dashboard kan je als manager of planning assistent alle mogelijke overzichten genereren die je zelf wilt. Zoek op personen, opleidingen, leerprogramma’s, functies, locaties of afdelingen of maak combinaties van deze onderdelen. Dus wil je als manager weten hoe het er met jouw BHV’ers voor staat op de locatie in Nijmegen? Met twee eenvoudige zoekopdrachten heb je met LearnLinq voortaan real time inzicht in deze gegevens. Daar word je toch vrolijk van?

Bekijk in onderstaande video de nieuwe features van LearnLinq


 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.