Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Courseware Company | 13-11-2017 | Article Rating | (0) reacties

Meertalige e-learning ontwikkelen met gomo Learning Suite

Meertalige e-learning ontwikkelen met gomo Learning Suite

gomo Learning Suite is toegevoegd aan ons auteurstoolportfolio. gomo Learning Suite bestaat uit gomo Author en gomo Hosting. Met gomo Author ontwikkel je responsive e-learning voor elk device. Via de hybride SCORM 1.2 & xAPIuitvoer is de resulterende cursus bruikbaar in elk LMS. 

gomo Hosting is een zeer flexibele optie voor de distributie van cursussen die je met gomo Author ontwikkelt. Eenvoudig e-learning verspreiden met gomo central app, gomo LMS wrapper, direct link access, QR-code en website embed. Zo kies je altijd de manier die het beste past bij jouw organisatie. Ook biedt gomo Hosting een Learning Analytics Dashboard. Op het Analytics dashboard vind je een overzicht van alle informatie die verzameld is tijdens het afspelen van de cursus. Om alvast een voorproefje te geven stelden wij drie vragen aan Coen Flach, oprichter van The Courseware Company.

Wat maakt gomo Learning Suite uniek?

gomo gaat op de juiste manier om met meertalige e-learning. In gomo Author maak je meertalige e-learning met één bronbestand. Dat scheelt niet alleen werk en tijd, maar het geeft ook meer inzichten. De cursussen hoeven niet meer separaat aangemaakt te worden, zoals bij vele andere auteurstools. Hierdoor kunnen de cursusresultaten in één rapportage geanalyseerd worden. Ook is het mogelijk om afbeeldingen per taal te veranderen. Hierdoor kan je iedere afbeelding laten aansluiten bij het land.

Wat is jouw favoriete functie van gomo Learning Suite?

Het gomo Learning Analytics dashboard. Het dashboard geeft onder andere inzicht in de cursusresultaten, gebruik per device, trainingsdata en vragen & antwoorden. Het dashboard geeft snel inzicht in de (meertalige) cursusresultaten. Ook is het mogelijk diepgaande analyses te maken met gedetailleerde rapporten. 

Voor welke organisatie is gomo Learning Suite een geschikte auteurstool?

De tool is zeer eenvoudig te gebruiken. Hierdoor is de tool geschikt voor materie-deskundigen die geen ervaring hebben met auteurstools. Daarnaast is gomo geschikt voor alle organisatie die graag snel willen starten met het ontwikkelen van (meertalige) cursussen. Dankzij de standaard thema's kan je snel e-learning ontwikkelen. Ook biedt de tool vele voorzieningen voor meertalige content. 

Alle voordelen van gomo op een rijtje

  • De cursussen zijn volledig responsive voor desktop, tablet en mobiel.
  • Een breed scala aan standaard templates.
  • Beveilig templates zodat deze niet gewijzigd kunnen worden.
  • gomo is zeer geschikt voor het creëren voor meertalige e-learning met één bronbestand.
  • Je hoeft niets te downloaden, omdat het een 100% online auteurstool is.
  • gomo Hosting biedt een kant-en-klare distributieomgeving.
  • Hosting binnen de EU in Ierland.

   

  Kort samengevat is gomo een gemakkelijk te gebruiken auteurstool voor het ontwikkelen van meertalige en responsive e-learning voor desktop, tablet en mobiel. Ben je benieuwd of gomo Learning Suite past bij jouw organisatie? 

Lees meer over gomo Learning Suite -> http://bit.ly/tccgomo


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.