Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-11-2017 | Article Rating | (0) reacties

SURF reikt Onderwijs-awards uit

SURF reikt Onderwijs-awards uit

Tijdens de SURF Onderwijsdagen 2017 reikte SURF voor de tweede keer de Onderwijsawards uit. Die gingen in de categorie bestuurder naar Pieter Cornelissen van de Hogeschool Utrecht, in de categorie ICT- en onderwijsprofessional naar Jacco Jasperse van HZ University of Applied Sciences, in de categorie docent naar Felienne Hermans van de TU Delft en in de categorie onderwijsadviseur naar Hester Jelgerhuis o.a. voor haar activiteiten binnen de special interest group Open Education.

De inzendingen werden beoordeeld door de jury, bestaande uit Paul Rullmann (voorzitter van SURF), Christien Bok (programmamanager Onderwijsinnovatie met ICT, SURF) en de drie winnaars van 2016 Farshida Zafar (EUR), Jan Haarhuis (UU) en Anka Mulder (TU Delft).


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 08-11-2017

Bedreigen technologische innovaties de positie van opleiders...

Van AALO Opleidingen, via de NCOI tot het Zorgcollege. De website van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) bevat een indrukwekkende lijst met ongeveer 300 aanbieders van professionaliseringsaanbod op meerdere niveaus en rond diverse thema’s.