Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 25-10-2017 | Article Rating | (0) reacties

Nu ook online leren voor zorgaanbieders

Nu ook online leren voor zorgaanbieders

Vanaf toen was mijn tandarts anders...

Per 24 juli 2017 zijn SkillsTown en financieel dienstverlener Famed gestart met een samenwerking op het gebied van online leren en persoonlijke ontwikkeling in de zorg. Zorgaanbieders krijgen daarmee de mogelijkheid om zich blijvend te ontwikkelen. Met behulp van de online leeromgeving kunnen zorgmedewerkers nog efficiënter en optimaler presteren. 

“Financiële zekerheid en gemak, dat is bij ons de standaard. Maar we gaan graag verder dan dat. We leveren graag een concrete bijdrage aan de dagelijkse praktijkvoering van zorgaanbieders. Dat doen we door nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die het ondernemerschap van zorgaanbieders extra impulsen geven. De uitbreiding van onze dienstverlening met de Famed Academy en de daarbij horende online leeromgeving voor zorgaanbieders is hier een goed voorbeeld van”, aldus Bart Hogendoorn CEO van Famed. 

Sinds 1988 is Famed de partner in de zorg. Hierdoor bezit het bedrijf een schat aan kennis en weet het wat zorgaanbieders bezighoudt. Hogendoorn: "Juist die kennis delen we graag. Met onze dienstverlening willen we een centrale en onafhankelijke rol spelen bij het realiseren van de maatschappelijke doelstelling in de zorg, namelijk: het optimaliseren van de betaalbaarheid, efficiëntie, toegankelijkheid en de kwaliteit van de zorg. Én kennis is betere zorgverlening!"  

Voor de ontwikkeling van de online leeromgeving heeft Famed de expertise van SkillsTown, de grootste aanbieder van online leeroplossingen, ingeschakeld. Sinds de eerste kennismaking delen beide partijen dezelfde ambitie: een praktisch en toepasbaar online trainingsaanbod beschikbaar stellen. 

"Om zorgaanbieders echt te ondersteunen, wilden we niet alleen trainingen beschikbaar stellen die nuttig zijn, maar ook trainingen die erop gericht zijn om het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan online trainingen over het gebruik van social media door zorgpraktijken of communicatietrainingen om patiënten, cliënten en klanten nog beter van dienst te zijn. Met SkillsTown als partner is dat gelukt en bieden we zorgaanbieders een uiteenlopend, doelmatig en wisselend trainingsaanbod."  

Ook Hans Schuurmans CEO van SkillsTown is trots op de samenwerking met Famed. “Dankzij de samenwerking met Famed wordt online leren toegankelijk voor medewerkers in de zorg. Met behulp van het online lesmateriaal kan iedere medewerker dagelijks nog beter presteren”, aldus Schuurmans. 

Over SkillsTown
Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium. 

Over Famed
Famed bestaat sinds 1988 en ontzorgt inmiddels meer dan 4.600 zorgaanbieders van hun financiële administratie. Dit helpt zorgaanbieders hun (medische) vak nog beter te vervullen, verlost van alle factureringszorgen en met blijvend tevreden zorgconsumenten en zorgverzekeraars. Voor meer informatie zie de website van Famed.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.