Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 26-09-2017 | Article Rating | (0) reacties

Renée van Tulder wint prestigieuze Skills2Perform Award

Renée van Tulder wint prestigieuze Skills2Perform Award Renée van Tulder, organisatieadviseur Belastingdienst, is de winnares van de tweede Skills2Perform Award. Zij ontving deze award omdat ze in de afgelopen jaren heeft bewezen dat ze als organisatieadviseur en als manager in staat is om organisaties en teams optimaal te laten presteren. De Skills2Perform Award is een initiatief van SkillsTown, de grootste online opleider van Nederland. Met deze prijs willen zij leren en presteren binnen organisaties stimuleren door professionals te belonen.


De award werd uitgereikt tijdens een bijeenkomst van het Presidents Institute op 14 september jongstleden. Prof. dr. ir. Kasper Boon overhandigde de prijs namens SkillsTown aan Renée. Hij licht toe waarom juist zij de prijs won: “Renée is een voorbeeld van iemand die duurzaam investeert in haar eigen en andermans vakmanschap. Zo zorgde Renée er met haar collega-managers voor dat Organisatieadvies van de Belastingdienst binnen de Rijksoverheid als eerste de internationale certificering Accredited Consulting Practice toegekend kreeg. Dat vraagt om een onderzoekende houding en doordenken. Renée is een absolute vakvrouw.”

Renée heeft een innovatieve visie ontwikkeld voor de leerfunctie van de Belastingdienst. Zij heeft mede vormgegeven aan de vernieuwde BelastingdienstAcademie en was medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en inrichting van deze academie. Met 150 FTE en circa 4500 opleidingen is de BelastingdienstAcademie een van de grootste niet-commerciële opleiders van Nederland. Ook helpt ze met haar kennis, inspiratie en vakmanschap regelmatig andere organisaties bij grote projecten.


Renée was erg verrast dat ze de prijs ontving. Ze vertelt trots: “Ik vind het een enorme eer dat ik deze prijs in ontvangst mag nemen. Uit de contacten met SkillsTown weet ik hoezeer zij bezig zijn met innovatie en ontwikkeling van het gedachtegoed rondom effectief leren en ontwikkelen. Dit betekent voor mij dus een enorme blijk van waardering van professionals uit het veld. We hebben gemeen dat we vinden dat er meer aandacht besteed moet worden aan de effecten van het leren oftewel de prestatie die eruit voort moet vloeien. Daarin scherpen we nog steeds onze gedachten en proberen die om te zetten in innovatieve aanpakken.”

De initiatiefnemer van de Skills2Perform Award is Hans Schuurmans, CEO SkillsTown. Hans legt uit waarom hij de prijs in het leven heeft geroepen: “Met SkillsTown willen we organisaties helpen om beter te presteren. Als iemand hier een grote bijdrage aan levert, willen we dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hopen dat deze prijs voor iedereen een stimulans is om een leven lang leren actief verder te ondersteunen.”

In totaal reikt SkillsTown drie Skills2Perform Awards uit; voor de beste prestaties van 1) organisaties, 2) projecten en 3) individuen. Renée ontving de award voor individuele prestaties. De award voor organisaties werd in maart uitgereikt aan het A&O-fonds Provincies.

Over SkillsTown
SkillsTown is de grootste online opleider van Nederland. De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.