Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 22-09-2017 | Article Rating | (0) reacties

McKinsey onderzoek: Sociale platforms beïnvloeden de manier van samenwerking

McKinsey onderzoek: Sociale platforms beïnvloeden de manier van samenwerking

Werken met sociale platforms binnen organisaties heeft impact op samenwerking en communicatie, blijkt uit onderzoek van McKinsey. Mooi om te zien dat het gebruik van de mobile telefoon afneemt als er sociale platforms beschikbaar zijn, maar de samenwerking via apps (performance support?) juist toeneemt. Lees hier het artikel.

Let’s Learn! is blij met onderzoeken als deze, waarbij de oude wereld afgezet wordt tegen de nieuwe wereld. Er zijn nog niet veel respondenten uit de nieuwe wereld betrokken in het onderzoek (n=112) in vergelijking met oud (n=1669). Hopelijk wordt dit soort onderzoek herhaald met grotere groepen respondenten. De uitkomsten van dit onderzoek geeft in ieder geval weer dat leren en werken met nieuwe technologie kostenbesparend zijn en positieve resultaten opleveren. Tenslotte willen we betere prestaties van medewerkers én dat kan als we samenwerken en leren. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.