Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Marcel de Leeuwe (redactie) | 30-10-2013 | Article Rating | (0) reacties

Seminar apps in onderwijs

Seminar apps in onderwijs

SURFacademy organiseert op 6 november in Utrecht een seminar over didactische kansen van apps in onderwijs. Deelname is kosteloos.

De dag duurt start om 10.00 uur en wordt afgesloten met een borrel om 17.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats op de locatie van SURFnet in Utrecht. Zie hier de routebeschrijving.

Op de website staat onder andere:

Wilt u aan de slag met apps in het onderwijs maar weet u niet hoe? Kom dan naar dit seminar, waar we de didactische mogelijkheden van apps gaan onderzoeken en waar u plannen gaat smeden voor een app voor uw eigen onderwijsinstelling.

Het seminar ‘Didactische kansen van apps in onderwijs’ maakt onderdeel uit van het Programma Apps in onderwijs en onderzoek, een serie on- en offline bijeenkomsten over gebruik en ontwikkeling van mobiele toepassingen in hoger onderwijs en onderzoek en het beleid dat nodig is om mobiel leren en werken te faciliteren. In deze serie bijeenkomsten verkent u allerlei aspecten van het gebruik van mobiele devices en apps en krijgt u deskundige ondersteuning bij het zelf ontwikkelen en bouwen van een app voor uw onderwijs- of onderzoeksinstelling. Deelnemers aan het Programma bepalen zelf welke bijeenkomsten zij willen bijwonen en of zij in dat kader, met ondersteuning van de experts uit het Programma, aan de slag willen gaan met het schrijven van een visie- of beleidsdocument of het ontwikkelen van een app ten behoeve van de onderwijs- of onderzoeksorganisatie.

Meer informatie over de bijeenkomst., inclusief een uitgebreid programma, vind je op de website van SURFacademy.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.