Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-09-2017 | Article Rating | (0) reacties

Silicon Allee: slechts 3 e-learningbedrijven

Silicon Allee: slechts 3 e-learningbedrijven

Twee jaar geleden moest het historische marineterrein op Kattenburg in Amsterdam nog het Silicon Allee of Silicon Roundabout van Nederland worden. Begin 2017 huurden circa dertig organisaties een ruimte op de Voorwerf of Kade West, verdeeld over zeven gebouwen. Daar zitten opvallend weinig internetbedrijven bij. De gemeentelijke nota noemt vier ontwerpers van digitale platforms of diensten (Borges, DFFRNT Media, Digital Natives en Nine Connections) en drie bedrijven gericht op e-learning en serious games (Cinekid, IJsfontein en Orientation Travel Productions).

Vanaf deze maand – tijdens de Ontdekdagen - kunnen buurtbewoners zich buigen over de Principenota Marineterrein. Vijftig procent van het oppervlak wordt publieke ruimte. Daarnaast komt er 228.000 vierkante meter nieuwe gebouwen. Zeker de helft wordt kantoorruimte, bestemd voor bedrijven uit de nieuwe economie. De marine en defensie zullen zich uiterlijk juli 2018 uit het gebied hebben teruggetrokken. 

Bron: Emerce


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.