Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Atrivision | 24-06-2013 | Article Rating | (1) reacties

Social Learning verandert leren! Of toch niet?

Social Learning verandert leren! Of toch niet? Atrivision was vorige week aanwezig op ‘The International Conference on e-Learning in the Workplace‘ in New York. Het congres werd gehouden in het prachtige Faculty House van Columbia University. Het heeft een intieme sfeer met veel mogelijkheid voor interactie. In totaal waren zo’n 200 bezoekers uit 34 landen erop uit getrokken om de laatste inzichten rondom e-Learning in Bedrijven en Instellingen rond de wereld te delen.

Na de opening door Dr. David Guralnick was de Opening keynote voor Jane Hart. Zij is Social learning & collaboration advisor van het Center for Learning & Performance Technologies in de UK. Dit keer spreekt ze over het thema ‘Social Learning: The Changing Face of Workplace Learning’. Ze ging in op drie centrale vragen:

  • Wat is Social Learning?
  • Hoe verandert Social Learning de manier waarop we werken?
  • Hoe ondersteunen opleidingsafdelingen deze verandering?
Lees meer op de Atrivision weblog.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Learnworks.com
Van Learnworks.com | 10-07-2013
Social learning zal wel belangrijk worden, maar zoals je al beschrijft in je weblog, is het niet wat twitter-berichtjes sturen of alles liken.
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.