Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Marcel de Leeuwe (redactie) | 23-05-2013 | Article Rating | (0) reacties

Leren bij de Vimeo Video School

Leren bij de Vimeo Video School

Video wordt steeds belangrijker binnen e-Learning. Bij de Vimeo Video School vind je veel filmpjes die je leren goed te filmen.

Vimeo is een handige website waar je niet alleen erg goed afgeschermd filmpjes kunt hosten maar ook veel hoogwaardige video’s vindt.

Voor mij is YouTube leuk maar voor professionele doeleinden gebruik ik altijd Vimeo. Voor minder dan € 100 per jaar kun je o.a. je filmpjes erg goed afschermen en embedden in je leeromgeving. Hierin kun je de vertrouwelijke content op een eenvoudige manier goed afschermen. Bij YouTube is het aantal mogelijkheden om dit goed te regelen een stuk minder.

Er zijn 3 verschillende betaalde accounts:

Behalve een superset aan functionaliteiten is dit ook een platform voor veel professionele filmmakers en biedt Vimeo ook veel leerstof over het maken van filmpjes.

Bij de Vimeo Video School vind je heel veel handige instructiefilmpjes over de inzet van video ingedeeld in een paar handige categorieën.

Een voorbeeld is deze instructie over het maken van een goed interview:


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.