Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Atrivision | 22-05-2013 | Article Rating | (0) reacties

e-Learning autisme herkennen, begrijpen en begeleiden

e-Learning autisme herkennen, begrijpen en begeleiden In samenwerking met experts van zorginstelling Cello heeft Atrivision een viertal e-learning modules ontwikkeld rondom het thema Autisme. De modules behandelen aan de hand van client cases de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het herkennen, begrijpen en begeleiden van cliënten met autisme. De modules zijn goed ontvangen door medewerkers en experts en zijn nu via Atrivision ook beschikbaar voor andere zorginstellingen. De modules zijn als losse introductie op het thema Autisme te gebruiken of als onderdeel van een blended leertraject.

Meer informatie over de modules is te vinden op de Atrivision website. Als u meer informatie wilt over het gebruik van de modules en/of een demo wilt, neem dan contact met ons op.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.