Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Atrivision | 06-05-2013 | Article Rating | (0) reacties

Gratis Mobile Learning workshop

Gratis Mobile Learning workshop Op 23 mei aanstaande van 15.00 - 18.00 uur is er bij Atrivision in Amersfoort een Learning Lab workshop rond het thema Mobile Learning. In het Learning Lab gaan we na een korte inleiding actief aan de slag met praktijkcases uit de organisaties van deelnemers. In drie rondes gaan we proberen om een leerconcept voor Mobile Learning uit te werken:

1) Leerconcept: op basis van een aantal vragen en aandachtspunten gaan we een leerconcept ontwikkelen.

2) Ontwerp: we werken een leerconcept uit in een ontwerp voor een Mobile Learning oplossing.

3) Hands-on: in deze laatste ronde gaan we bouwen aan een Mobile Learning oplossing met de Easygenerator auteursomgeving en het SumTotal Mobile LMS.

De workshop is gratis voor opleiders, instructie- en e-learning ontwerpers uit organisaties die Mobile Learning willen gaan inzetten voor hun leervragen. De deelnemers ontvangen ook het e-book Mobile Learning Strategie. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in via onze website.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.