Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Atrivision | 26-04-2013 | Article Rating | (0) reacties

e-Book & Learning Lab Mobile Learning

e-Book & Learning Lab Mobile Learning In de aanloop van het e-Learning Event 2013 heeft Atrivision weer een nieuw e-Book samengesteld. Na de e-Books met Tips voor e-Learning in de Zorg en over Talent Management is het thema nu Mobile Learning. In de e-Book wordt uiteengezet hoe je een Mobile learning strategie kunt formuleren voor grenzeloos leren in je organisatie. Het bevat bovendien 5 tips en 5 cases rond mobile learning. Je kunt dit e-Book aanvragen via onze website.

Op 23 mei aanstaande organiseert Atrivision bovendien een Learning Lab workshop waarin we actief aan de slag gaan met het formuleren van een mobile learning strategie voor je organisatie. Ook is er een mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met ontwerp van een mobile learning oplossing: stand-alone of als onderdeel van een blended leertraject. Gericht op leren of op performance support. Je kunt zelf ervaren hoe een mobile LMS werkt en hoe je met een auteurstool snel leercontent voor mobile learning kunt maken. Kom dus langs bij ons in Amersfoort op 23 mei. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.