Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 08-09-2017 | Article Rating | (0) reacties

The new learning organisation what is it and how to get there

The new learning organisation what is it and how to get there

Onlangs verscheen bijgaande interview met Towards Maturity, een marktonderzoekbureau dat zich richt op de ontwikkeling van Learning & Development van grote Engelse bedrijven. Het interview vond plaats naar aanleiding van het verschijnen van het rapport over de grote benchmark van 2017. In die benchmark waren 600 organisaties en zo’n 4700 medewerkers van die organisaties betrokken. De uitkomsten van het onderzoek laten zien dat leren voor de deelnemende organisaties in de UK belangrijk is, maar dat ze nog lang niet allen een lerende organisatie zijn.  

In het interview wordt aangegeven dat over vijf tot tien jaar lerende organisaties continu blijven transformeren, waarbij leren een strategische pijler is. Dus geen kostenpost, maar een voorwaarde voor het bestaan van een organisatie. Voor Genny Dixon, hoofd onderzoek Towards Maturity, is helder dat leiders dan ook een ‘lerende organisatie mindset’ hebben, omdat ze weten dat ze daarmee hun organisatie kunnen laten floreren. Lees hier het artikel.

Let’s Learn! vindt de uitwerking van Towards Maturity een mooi streven, maar is bang dat dit zeker niet over vijf jaar al zo zal zijn. Wellicht wel over tien jaar. Mocht het wel realistisch zijn over vijf jaar, dan hebben we met elkaar geweldig veel geleerd en veranderd. Dan kunnen we ook melden of deze droom de opbrengsten heeft die we ervan verwachten. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.