Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 08-09-2017 | Article Rating | (0) reacties

Vanaf nu kan iedereen gelukkig zijn

Vanaf nu kan iedereen gelukkig zijn

Vanaf september is het voor iedereen mogelijk om te werken aan zijn of haar eigen werkgeluk. De nieuwe samenwerking tussen SLiM! Training & Coaching en SkillsTown, biedt werkend Nederland de mogelijkheid om weer betrokken, bezield en met volle overgave aan de slag te gaan met hun vak.

De SLiM! training combineert online educatie met een vierdaagse fysieke workshop. Tijdens de SLiM! training gaan cursisten aan de slag met hun dagelijkse werkroutine, hun kern talenten, de manier waarop ze stress ervaren en het bereiken van een beter balans op het werk en thuis. Dit alles om uiteindelijk de beste versie van zichzelf te worden en succesvol te worden en te blijven in hun vakgebied.

Wout Plevier, trainer en coach bij SLiM!, vertelt enthousiast: “Dankzij deze training creëer je werkelijke betrokkenheid bij je persoonlijke welzijn. Je gaat voorbij aan elk excuus om je werk en leven niet aan te pakken en op de goede rit te zetten. Je gaat er 100% voor. Dat is waar ik je mee kan helpen en wat SLiM! voor je kan doen.”

Meer weten over het SLiM! programma? Vraag een gratis oriënterend gesprek aan.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.