Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 27-04-2013 | Article Rating | (0) reacties

Ziekenhuis St Jansdal digitaliseert Leren en Opleiden

Ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk gaat haar medewerkers een complete digitale leeromgeving aanbieden. Het St Jansdal wil hiermee haar opleidingslandschap voor medewerkers zo aantrekkelijk mogelijk maken.

‘Bovendien kunnen wij met deze leeromgeving de kennis en vaardigheden van onze medewerkers goed voor het voetlicht krijgen’, meldt woordvoerder Anneke Plette van het ziekenhuis.

Leren aantrekkelijk maken
'Van medewerkers wordt steeds meer verwacht als het gaat om de kwaliteit van de geleverde zorg’, zegt Anneke Plette. ‘Via onze nieuwe leeromgeving kunnen medewerkers altijd en overal leren. Wij bieden hen direct een aantal online opleidingen, ontwikkeld door het landelijke e-learning-netwerk Zorg Leren’.

Implementatie


Voor de selectie van haar nieuwe leeromgeving bezocht een speciale werkgroep van het St Jansdal meerdere Nederlandse ziekenhuizen. ‘Uiteindelijk is de keuze gevallen op TCG Academy van The Competence Group’, meldt Anneke Plette. ‘Inmiddels is de implementatie van deze leeromgeving in volle gang en ook in dat traject staan onze medewerkers centraal. Er komen workshops, inloopspreekuren en een telefonische helpdesk’. De eerste online opleidingen zullen medio september aan alle 550 verpleegkundigen worden aangeboden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.