Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 16-04-2013 | Article Rating | (0) reacties

Veel nieuwe e-learning beschikbaar voor VVT-sector

Het landelijke e-learning-netwerk Zorg Leren stelt een groot aantal nieuwe e-learning-modules beschikbaar. Van 'Mondverzorging' tot 'Valpreventie', vooral voor VVT-instellingen zijn de modules interessant.

Zowel voor algemene zorgfuncties als specialisten stelt het Zorg Leren Netwerk een aantal nieuwe e-learning modules beschikbaar. Van ‘Verantwoord medicijngebruik’ tot ‘Slikstoornissen’ en van ‘Compressief zwachtelen’ tot ‘Verzorgend Wassen’. Het bestaande e-learning-aanbod kon verder worden uitgebreid dankzij de samenwerking met SVRZ en andere partners in het Zorg Leren Netwerk.

Nieuwe e-learning

Een groot aantal nieuwe e-learning-opleidingen is per direct verkrijgbaar of wordt op zeer korte termijn opgeleverd, zoals:

●  Bloedtransfusie bij kinderen
●  Compressief zwachtelen
●  Decubitus
●  Diabetes Mellitus
●  Epiduraal Katheter
●  GEM Premier 4000
●  Mondverzorging
●  PlanCare Dossier
●  Poortkatheter
●  Slikstoornissen
●  Valpreventie
●  Verantwoord medicijngebruik
●  Vocht en voeding
●  Wondverzorging

Demo

Alles weten over e-learning-opleidingen voor uw organisatie? Neem contact op met het Zorg Leren Netwerk via (030) 256 56 25. Een medewerker van The Competence Group (TCG), de uitvoerder van het netwerk, staat u graag te woord. Vraag naar een demo op uw locatie of bezoek één van onze komende e-learning-roadshows!


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.