Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Marcel de Leeuwe (redactie) | 12-04-2013 | Article Rating | (0) reacties

Canon leert je online beter fotograferen

Canon leert je online beter fotograferen



Voor het maken van een goede foto is er wel wat technische kennis nodig. Als fotograaf moet je wat weten over sluitertijden, diafragma en ISO-waarden.

Op deze website vind je 3 manieren om je vaardigheden en kennis bij te schaven:

  1. LEARN: hier zie je wat je aan instellingen kunt veranderen en welk effect dit heeft. Korte tekstuele uitleg en foto’s worden gecombineerd.
  2. PLAY: hier kun je in een simulatie de verschillende instellingen aanpassen. Je neemt vervolgens een foto en je ziet het resultaat. De foto’s worden bewaard zodat je nog eens het effect van instellingen kunt bekijken en vergelijken.
  3. CHALLENGE: hier krijg je zes opdrachten en deze voer je onder tijdsdruk uit. Je stelt hiervoor de camera in en neemt een foto.



Hier zie je dat ik twee foto's heb genomen waarbij ik de instellingen heb aangepast. Dat doe ik door met de schuifjes te slepen.





De zesde opdracht. Bij het maken van de foto kan ik weer met de drie instellingen variëren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.