Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 25-03-2013 | Article Rating | (0) reacties

Admiraal De Ruyter ziekenhuis professionaliseert HRM en Opleiden

Admiraal De Ruyter ziekenhuis professionaliseert HRM en Opleiden

Het Admiraal De Ruyter ziekenhuis (ADRZ) in Zeeland is gestart met het functiegericht opleiden van al haar medewerkers. De medewerkers hebben een actieve rol gekregen in de eigen professionele ontwikkeling en ontplooiing. Individuele kennis, vaardigheden en attitude worden beheerd met het digitale opleidingsportaal van The Competence Group (TCG).

Gefaseerd e-learning invoeren

“De werkzaamheden zijn gefaseerd uitgevoerd”, meldt Edward Pison, consultant bij TCG. “Eerst is onderzoek gedaan naar het behalen van bedrijfsvoordelen in relatie tot de inzet van e-learning, blended learning, klassikaal onderwijs en procesmanagement. Op basis van de uitkomsten is het opleidingsportaal voor het ADRZ in optimale vorm ingericht en als SAAS-oplossing beschikbaar gemaakt. Wij hebben de gegevens uit het personeelsinformatiesysteem Beaufort onttrokken en talrijke e-learning-opleidingen in het portaal beschikbaar gesteld. Denk aan opleidingen voor gebruik van ChipSoft Ezis, DBC DOT, Microsoft Office, medische apparatuur en het uitvoeren van voorbehouden handelingen”.

 

Met haar nieuwe opleidingsportaal kan het ADRZ al haar onderwijsactiviteiten inzichtelijk aansturen, alle soorten opleidingen efficiënter organiseren en individueel behaalde resultaten aantoonbaar vastleggen, bijvoorbeeld richting de IGZ.

Zorg Leren Netwerk
“Daarnaast wil het ADRZ samen met andere ziekenhuizen kennis en ervaring delen op het gebied van digitaal leren en een actieve rol in het ontwikkelen van nieuwe e-learning modules”, zegt Edward Pison. Voor dit doel heeft het ADRZ zich aangesloten bij het landelijke e-learning-netwerk Zorg Leren en maakt zij gebruik van het bijbehorende e-learning-portfolio. “Zo speelt het ziekenhuis in op de toenemende noodzaak van grootschalig, flexibel en voordelig opleiden. Nieuw ontwikkelde e-learning-opleidingen van het netwerk worden aan het portfolio toegevoegd. Hiermee is het ADRZ verzekerd van een sluitende e-learning-cyclus”.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.